//

Saturday, September 4, 2010

shopping raya was accomplished!!!

hari ni officially dah abis exam!!alhamdulillah..i want to refresh my mind..he3..get some peaces..juz let da horrific moments gone!!.

abis exam:10.30am
start perangai gila2:10.30.59am

kitorang da plan maw shoping raya memandangkan persiapan raya untuk diri,suami dan anak2 (ngeh3) belum lagi selesai..sibuk ngan exam..destinasi pilihan ofcoz jalan TAR! macam - macam ada.mata pon da jadi blurr..situ cantik sini cantik..ahhh!!harganya OMG!!jalan-jalan lagi..boleh dikatakan sangat penat.asyik jalan..orang punye la ramai.dalam panas terik lak tu..air cendol kat tepi jalan tu memang telan air liur r sangat2 dehidrated!!kaki takley cakap r sakit..tu r sape suh pakai higheels..padan muka!hu3.
macam2 kedai kitorang terjah..sonok main terjah..dari maju junction ke gerai2..dari gerai masuk kedai balik..pastu masuk gerai balek..sesat tak jumpa jalan turn balik..hahaha..last2 sekali masuk first lady..aku tibai 1 pasang..muahahaa..
yeay akhirnya baju raya yg ke bape ntah dah bli..mission seterusnya maw cari tudung r..kriteria mesti match ngan kain kan...adoiyaa...seb baik iman masih kuat dalam cuaca panas dan segrombolan manusia yg ramai..kawan2 aku bli shawls..auww..ayu ye korang..aku?biarla rahsia..heee...hasil pemborongan..weeee~

dah nak petang masuk SOGO..singgah kat surau je k..membuta la jap kan..penat sangat2..bila da petang alamak nak bukak puase kat ne weh??..aigooo2..misteri tol tempat makan yg bertuah tu kan..las sekali dapat kata sepakat dengan 9 org kawan2 nak makan buffet kat restoran yg pemes ngan bekpes 1 hinggit tu..haa..pandai pon restoran ukhuwah la..memang mengeratkan ukhuwah la kan..bak kata niza pemes la sangat..aku jawab: sangat la pemes..korang lak jawab:la..pemes sangat..alololo..pandainya..*clap2..hahaha..lauk-pauknya bley le tahan..sedap..matlamat utama makan sampai kenyang tanpa bukit kat pinggan..hahaaa..last sekali masuk maju junction untuk solat maghrib..lepak2 kat sogo jap n balek...



...makan..makan..makan....




sila like banyak2! www.tips-fb.com

2 comments :

Black_roses92 said...

kita siap nk pengsan jalan kat TAR tu,, hehe,,kat SOGO lak tidur kt FC.hehe..

::24hourecall:: said...

tu la pasai..ramai giler orang..nasib tak gi esok ri sabtu..memang pengsan terus la...he3

Related Posts with Thumbnails