//

Saturday, March 3, 2012

Jat Da Da Da - ost embun mutiara tv3

lirik jat da da da


Jat da da da (3x)  
Entah mengapa debar di jiwa  terasa bagai ku tlah jatuh cinta semakin lama  semakin mula rasa rindu  kini ku sedar  ku tak berdaya memendam rasa yang sekian lama menginginkan mu mencintaimu oh sayang ku!  Jangan cuba mencipta harapan  jika kau hanya mainkan perasaan  yang sekian lamanya dambakan kehadir mu  jangan biarku mencintai mu melainkan kau merasa begitu kerna hati ini tak bisa di luka lagi  Jat da da da Jat da da da Jat da da da katakan saja yang sejujurnya ada kau rasa apa yang ku rasa kau kan setia  mengharap sinar bahagia..  Jangan cuba mencipta harapan  jika kau hanya mainkan perasaan  yang sekian lamanya dambakan kehadir mu  jangan biarku mencintai mu melainkan kau merasa begitu kerna hati ini tak bisa di luka lagi 
 Jat da da da (4x)



first time dengar lagu jat da da da masa tengok drama embun mutiara terus terpikat. nak tak nak youtube la tempat pencarian. gigih mencari akhirnya yea jumpa. dan nak lagi best, lagu ni asalnya lagu dari negara jiran thai. kira ini malay version punye. tapi orang kata thai original version punye lagi best. tapi pada aku vokal yang mantap dari dia fadila memang membuatkan lagu tu menjadi sangat perfect, piece of art.





korea pon tak terkecuali. ada korean version jugak untuk lagu ni. memang lagu best la kan. lagu ni dorang buat untuk ost love marriage.



 tapi yang pasti dengar kata banyak version la.english, japanese, spanish. tapi itu semua aku tak mau amek kesah. yang penting lagu ni sangat best dalam versi melayu. hehehe


sila like banyak2! www.tips-fb.com

1 comment :

sham said...

wah best jugop lagu ni :)

Related Posts with Thumbnails