//

Sunday, August 22, 2010

::100 F.O.L.L.O.W.E.R::


alredy a member?if not do it rite now!heee........

hari ni genap 100 followers yang folow blog teha..he3..
thanx guys.. u all more n more la..
so,teruskan folow blog teha ye..jngn malas2..nanti teha rotan sorang2..ekekee....
sape2 yg bace entry ni or tuan blog yang da ade folower >100/>1000 tu tak yah kecoh2 ea..senyum2 suda..hehee.."i dak baru setaun jagung..sebab tu i nak buat kecoh kat page i ari ni"..hehee..*auww!ayat ngek sngt2*..hahaa..blog teha da 8 bulan lebih b'operasi..tak sampai bufday 1st agi la..

(X) takmow: ek eleh folower baru 100 pon nak kecoh!kecoh betol la mina ni..aku yg ade folower berderet2 tu pon tak kecoh...
(/) suke2:waa...da ramai folower dia..keep it up gurl...ooyyehh!

ok,b4 nak stop buat kecoh..nak gtaw cket..kalo sesapa nak folow blog ni ada rules baru taw..k..teha baru sedar yang statement "if u folow i,i'll folow u back" tu idiot tol..biasa la masa tu tak taw pe2..so,skang nak tuka statement..he3.
"if u like dis blog or da blog owner,*hehee* u can folow dis blog..thanx dear..mmuahh!"
no more i folow u,u folow me ea..kalo suka teha terus je folow blog dia..kalo lagi suka teha masuk dalam bloglist..so,who's da lucky one..jeng3...
n kalo boleh teha tak maw blogwalker..huhu..sekadar singgah berehat pastu blah..apakata komen2 entry,share ideas genius korang tu..baru hevoc siket...teha sangat suka bila orang komen entry dia..ehehe..dats y dia pon suka drop komen kat entry blog org lein..ahak2..

k,chow lu..jumpa nex entry lak ye..
xoxo..
sila like banyak2! www.tips-fb.com

10 comments :

Nabiel said...

wahhh~congrats2!!hehehe..dah smpi pn 100 yea?=)

mirah said...

congrats!!!..=)
best nye ad rmai follower...ak msti kerja kras nie nk jdi mcm cik teha nie...heheh

::fatihahanapi:: said...

thanx rah n nabiel...he3

wan syahira :) said...

congrats! :)

f.A.r.A.h said...

waa,follower kita mcm sama jew. hee jom sama2 usaha. chaiyok2 yeh :)

fikah mus said...

congrats dear!!
chaiyok3 sampai 100 plop.

fikah mus said...

eh silap.
sampai 1000 la.
hehehe

anak abdullah said...

tahniah! saye da 2 taon baru 67

::fatihahanapi:: said...

wan: thanks dear..

farah: oh iyeke...kene p jenguk ni...emm takpe2.. usaha tgga kejayaan...yeh!

pikoh: tanks dear ucuk2...cabaran 1000 folowers!wow..hahahahaha...

::fatihahanapi:: said...

anak abdullah: thanks..ala folower tak byk pon takpe..asal kita byk folow blog org..byk benefitnye..hehehe...

Related Posts with Thumbnails