//

Sunday, January 23, 2011

JOM SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI


tah habis2 BA buat kejutan.. ini yang latest BA buat orang terkezot..nak tau klik sini la.. 
header blog best ? haa.. jawab2 !!
1. Sapa yang buat header tersebut 
aku ler. sape lagi nak tolong. member aku sume tak de blog. tak dapat nak share betapa syoknya ade blog sediri. nak kasi blogger lain buat bukan free norh.. charge macam bli rokok. huhuu. aku student mane ade duit :(
2. Perisian yang digunakan
guna adobe cs4 je.
3. Maksud header tersebut
takde maksud tersirat pon. tersurat ade la.. buat ikut selera makan aku je pon. aku nak header sebegitu sebab tak nak yang terlalu up sangat orang kena fikir ape ke benda maksud header aku tu. no!! just simple, bila 1st orang tengok,  oh!! ini tuan punye blog :) dan aku suke bunga2 an. bila ade bunga mesti ade butterfly. baby butterfly aku tak suke ok! bila pelawat datang misti seperti melawat taman bunga milik cik teha kan..?
4. Jangkamasa yang diambil buat header itu
buat masa petang weekend. dalam pukul 4 lebih lepas asar. pastu kawan ajak pergi joging.. terbantut nak siap. balik joging after magrib touchup siket2 dah pun siap.
5. Header blog lain yang anda suka tengok
siyes aku suke tengok header belog si femes fatin liyana. kalerful :)


sila like banyak2! www.tips-fb.com

12 comments :

logorithm said...

Good luck! Semoga berjaya!


Entry terbaru saya: ---> Kisah dalam Lift

Lulu caldina said...

jom santai..good luck untuk header tu yer

qeen said...

haipp! singgah sini tgk header.
memang kreatif! gud luck oke!
follow awk da. jenguk2 blog kite eh! :)

kira kekuri said...

wow! kreatif header~~ gud luck! :DD

qaseh johanna said...

sy berkunjung...mmm cantik..tp sy xpndai nk wat camtu..hehe

awEEN said...

header cantekk...ownernye pon cantek hehe..
gudluck eh..

Sunah Mohammad said...

saya suke header ni~~~ cantek!

Jeely jelly said...

saye pun suke bunge.. tp saye suke bunge ngn ladybird :)

faraa halim said...

header cntek ;))
singgah3

Fashionista said...

nice...=)

PinQib said...

header ni edit gune potosop ker

|How to have a MIXED baby?|

::fatihahanapi:: said...

haah adobe cs4 je :)

thanks semua.. love u more lah !!

Related Posts with Thumbnails