//

Wednesday, November 16, 2011

warkah rindu buat kekasihku, ammar!

salam ammar sayang,

tengah buat ape? dengan khbar da boleh meniarap..hehee..ke tengah stat enjin motor (nangis merengek2)..hahaa..wateve la asal ammar suka hati... ciksue harap sngat ammar balik minggu depan.sebab sebab cik su balik rumah.sampai ati beraya haji dekat sabah hari tu..tak raya ngan kita..sob sob sedih tau tau..kalau ammar rindu atuk ammar tu ammar balik..sian kat beliau asyik teringat ammar je.

dah la masa hantar dekat airport hari tu tak kesampaian nak peluk cium. ammar naik flight cepat sangat. walhal kitorang sampai banyak masa agi before belepas. papa ammar cakap musim raya dorang paksa masuk awal. ni sume salah atuk ammar yang beriya nak singgah beraya dekat umah makngah. pastu papa ammar salah impom masa. sedih tak terkata. ciksue nak kuar air mata kat airpot tapi malu sebab ramai orang. bila odwy dalam kereta sume senyap..speechless..lebih2 tokbah..nampak airmuka sedih sangat. sume sedih ammar tau tak??

masa ammar nangis tak berenti hampir sejam tu sume risau. yela malam raya. setan2 sume dah merdeka. mula nak ganggu cucu cicit adam. ciksue nak nangis tengok ammar nangis tak benti. naseb baik ade tokbah ngan ayahngah baca ayat2 doa. pastu ammar benti nangis dan tertido. tapi yang lawaknya ammar, ko beraya dipagi raya dengan mata yang bengkak..haha adan uke!


baju feveret ciksue. . sebab ammar nampak shekshi la..

ammar suka tido tangan keatas, mata pejam ni..


ammar ni baru 3 bulan dah layan cerita movie. Fullamak cucu sape la ni...aku ingat lagi aku layan cerita IRIS, drama korea paling mahal 2009. sebabkan ammar ni dah boring asyik baring je, dio pon mula stat enjin motor. nak tak nak terpaksa la riba dia sambil tengok cite IRIS kat lappy. aleh2 senyap dan kusyuk gile tengok cite tu. korng tau la kan cite tu genre perang2, pistol bagai. dengan muncung dia buat memang feel gile kot. nak dekat sejam mula stat enjin motor lagi..dah letih lettu duduk..so bagi dia susu..

suke kuar lidah dia yang ketod tu..heheee

oh ammar dewiku sangat la cumel!

yang pasti ciksue, tokmi, tokbah, makteh ngan ayahngah rindu ammar! cepat balik! nak dukung,nak peluk n nak cium puas2..hehee..nanti la ko ammar..

bye..
sila like banyak2! www.tips-fb.com

2 comments :

Alongxp said...

hensemnye die... macam saya(masa kecik2 dulu la)

::fatihahanapi:: said...

gulp..ammr kite lg ensem la..hehee

Related Posts with Thumbnails