//

Wednesday, February 15, 2012

#Girls With Short Hair is Pretty Hot, Sexy & Wild bebeh !



Hi peeps !

kalau dulu rambut ikal mayang beralun mengikut irama angin
panjang mengurai gittu
tapi tak salahkan sekali sekala tukar style yang lebih vogue
sebab one day, mulut kamu tak henti2 akan mengomel tentang masalah hairfall yang tak pernah nak stop even dah macam2 shampoo & product telah dicuba namun hasilnya tak berbaloi.
betol tak?
sebab bila dah cuba potong rambut menjadi lebih pendek, wah! sungguh tak diduga bila berdepan dengan mirror, tersangatlah sexy mata sendiri yang memandang.
tengok, mata sendiri pon tak mampu nak menipu :)
belum cuba belum tau. tau..



#park jiyeon#
tengok dulu bukan main ayu, tapi skang wahh..ok describe sendiri!
siyesly kamu lebih cantik dan pada masa yang sama nampak lebih wild gitu.
berbaloi betol jiyeon potong rambut untuk mv cry cry sebab ramai fan dia puji dia skang :)




#sunny#
sunny ni memang cantik tak kira rambut pendek ke panjang. tapi terkejut betol tengok gaya dia masa nyanyi live lagu the boys. omo omo..terus fall in love ngan style dia.
berani tol potong rambut, yelah diakan antara member yang terpendek dalam grup dia,tapi salute habis sebab berani mencuba.


siyesly, aku lebih suke tengok pompuan yang berambut pendek. sebab self-esteem mereka nampak lebih confiden tak kira masa mereka tengah jalan, bersembang or duduk.
tapi out terusla if dahla rambut pendek tapi omg tomboy plak ttu! please la sorry blah la kamu...
memalukan kaum aku je.


thanks for reading this entry ^___^

sila like banyak2! www.tips-fb.com

7 comments :

ZURAINI said...

yg 1st tu cantek gilee!!! :D

Afizzat said...

wooo...jiyeon & sunny!! peveret tuh..hahaha

::fatihahanapi:: said...

@ZURAINI
haruslah~ jiyeon!! mase jd guest dlm runningman xcantik sngt sbb mase tu rmbut dia pnjng :)

@Afizzat
fan kpop la ni :p

misz moja said...

Dieorang xpeotong rambutla,dieowng pkai "wig" aja~~rambut palsu jew...sebab rambut Jiyon dlam dream high 2 pnjang,same gak nagn SUnny,die ckp peminat suke style rambut ni,so die stay nagn rambut pendk palsu die 2...hehehhehehee

::fatihahanapi:: said...

fan kpop mai ddah!! hehe. aku saje je wat hot isue sini, nk tarik perhatian mu suh drop komen.hehe.aku ni jenis jarang godek2 gosip kpop ja. kalo godek2 mv kpop aku gomo la.hehe.pah ceroh..sapa ati jiyon x msg akuy ckp dia pakai wig..hhuhu -___-

misz moja said...

Hehhehehe...ouh,:0...mu suko Jiyeon ko??ak suko Sandara PArk,sangat gorgeous...hehehe

::fatihahanapi:: said...

sandara rambut cacok tu ko? sori r weh ak x minat 2ne1..hehee. sandara dale FO,masok x reti gpo..ngeh2(jange maroh)

Related Posts with Thumbnails