//

Wednesday, November 3, 2010

moh kite ramai - ramai serbu UO!

wahh..ade tawaran hebat! terpacul sinar kebahagiaan dalam hati walopun hati ni panas n berasap macam makan maggi kari slurpp yang super duper kaw pedasnye. boleh imagine kan kan?he he he.

ok ok. sebenarnye semalam aku dapat mesej.. bersiul siulan hp aku tu..sebab suke lagu jed la..eleanor..ok excited kembang pipi nak tahu sapekah gerangan yg menghantar mesej kat aku. buah hati ea..sayang awak sayang awak..! ngeh ngeh..sambil berjalan ke arah hp yg sedang di cas powernye. ok bukak mesej n heart beat bukan maen laju..ape buah hati aku cakap? i lap u u u kah?ngeh3..tup tup tup! dari uo daa..damn!pasaraya yg pemes tuu.. tuu la..ok fine korang mesti slalu p giant tesco kan kan.aku plak uo la..kes jarak tempat ea..paling dekat. area chowkit..jum nyanyi lagu chowkit road!

asal aku dapat mesej?korang tak dapat?anak emas uo ke?tidak tidak. ngeh3..teka sediri. act, uo ade buat tawaran hebat lorh..statnye hari ni..sampai bile?wallahua'lam..aku tak ingat coz kes geram uo anto mesej aku terus tekan delete mesej daa..ok gempak tak gempak memang ramai la..sume borong sakan. nape aku taw?coz aku pon join sekaki pagi tadi setelah aku bercuti seminggu dari exam.rindu nak jalan jalan kat chowkit. tambah pula stok makanan kat bilik da habis loh. kene topap asap! nanti perut lapo bole isi tyme online cam ni.ngeh ngeh. soal boncit laen cite norhh.pecaye la cakap aku memang ramai..rugi tak datang
tengok tengok..bukak mate luas luas..untuk ahli bagi spesel punyo harga. kat tempat laen takde ye.so cepat cepat p serbu uo yang berdekatan dengan anda.belanjawan 2010 yang hebat!ppergghhh...buy 1 free 1 agi tuu..grrrr...aiskrim aiskrim aiskrim.!!
banyak tak borong?err.. ni bukan sya punyo..sy pokai tak ley banyak banyak..beli keperluan je..elak pembaziran.jadilah pengguna yg berhemah..ayat tiada kaitan tuhh..
saya beli makanan sehat sehat je. ngeh3..grrrr..segar segar dorh...gugat iman!
jap je aku tibai.da tinggal ciket..sori mori ye awak.tak ley nak bagi free..
awak tak nak bagi saya beli sediri lerr..huh! majuk majuk ni..
ok yg ni harganye RM4.99. jimat sehingga RM1.51. perrggghh..bangge!

nahh amek ko! aku ahli uo la..jangan jeles..kalo nak buat p sekarang buat.isi borang.free..tak payah kuarkan modal korang yg ciputt tu.amacam?ataupon korang pinjam aku punyo..boley up kan point kad aku..ngeh3..berbaloi baloi...cepat cepat serbu uo.anda pasti tak kecewa tapi senyum je sepanjang hari!smile yaa bebeh..
dadaaa :)
sila like banyak2! www.tips-fb.com

3 comments :

nulhazwany abdul malik said...

ui best nye..

nk jugak la ^^

::fatihahanapi:: said...

pegi skang!

Cheq Tun said...

tu dia..borong sakan..pompuan dan shopping mmg xleh dipisahkan.

Related Posts with Thumbnails