//

Tuesday, November 9, 2010

raya haji@aidiladha tidak pulang??


aku amat bersimpati kepada mereka - mereka yang sedang memperjuangkan nasib sehinggakan terpaksa membatalkan niat untuk pulang berhari raya bersama keluarga dan meratah daging korban sepuas puasnya..

ok..aku bukan nak 'mereka' yang bernasib malang itu sedih..aku juz nak bagitaw last paper aku 11/11..ini bermakna aku akan menghampiri garisan penamat perjuangan aku untuk sem 3 ni..yahuu..! dan secara logik akal aku akan stat cuti 12/11 dan dapat pulang beraya dengan hati yang tenang tanpa buku di sisi...

apa yang aku nak nasihatkan buat korang yang baru stat exam jangan sedih2..baca buku n notes banyak2..kurangkan blogwalking n update blog..kikiki..yang pasti uni korang cuti raya jap je kan..pastu sambung exam balek..sangat kesian..

mujurla ukm berpikiran global..pes time puji ukm..dapat jugak habiskan semua exam b4 raye..syabbas ukm!.buat warga ukm slamat bercuti dan salam eid-adha mubarak!!




sila like banyak2! www.tips-fb.com

7 comments :

Oong-ong said...

huhu..wlpon masih ada paper..lepas raya haji..aku kan tetap balik..wahaha..xsggup x beraya ngn family..hehe

::fatihahanapi:: said...

aku pon x sanggup kalo x balek..tp memg ramai aku dengar kabar dorang x nk balek dek jauh n cuti jap je..

che'ila said...

best la boleh balik awal..exam saya kena tunda sebab banjir.hancur harapan nak balik awal...kesian kan..?

::fatihahanapi:: said...

mungkin ade hikmah disebalik banjir tu kan..pepon gudluck dear :)

Mar said...

gud luck ea utk ezam,.

Cursefinger said...

Huaaa..! Raya ta dapat nak balik. 2 Assignment nak kena submit. Huhu,, :(

::fatihahanapi:: said...

mar: thanks mar..

cursefinger: ok2..siapkan dulu..da habis terus balek..ta mo nangis2 k...

Related Posts with Thumbnails