//

Friday, February 4, 2011

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS !

penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
more info contest : farzana farzanto

kali ni mencuba naseb join kontest ni. tuan punye belog khaskan untuk blogger pompuan sebab hadiahnye baju yang cantek2. tuah ayam nampak di kaki tuah manusia sape yang tau kan. kalo ade rezeki insyaAllah :)

tag kawan,


sila like banyak2! www.tips-fb.com

5 comments :

Firdaus Kasim said...

sy nk undi awk to mcmana nk undi ekh?

::fatihahanapi:: said...

undi yg mane ? for dis contest x perlu. pencarian 10 blog tercantik pilihan blogger nanti 1 mac 2011 dibuka untuk vote dekat
http://www.2dayblogger.com

nanti dorang akan bagi ruangan untuk like

nwy. thnks nk undi kite. tggu 1 mc nanti ok kat blog 2dayblogger

PinQib said...

blog ni memang kemas
ajar cara nak wat shoutbox ada kalendar tu

heheh


GONG XI FATT CHOIII
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HAPPY RABBIT YEAR :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*

|Journey from HELL|


Sorry lama Tak SINGGAH.

::fatihahanapi:: said...

boleh.. nanti sy free sy buat okei..

Haridan Ania Yuriz said...

thankz tag. Gudluck!=)

Related Posts with Thumbnails