//

Thursday, February 10, 2011

kpop bigbang : L I E S (vid&lyric)

tak tau nape aku minat n addicted sangat ngan lagu ni sekarang. even dah lama ada dalam collection lagu aku, setiap kali ngadap lappy setiap kali tu lah pasang lagu ni. yang peliknya dalam banyak2 lagu bigbang, yang ni je aku suka dengar. aku cakap awai2 aku tak minat para penyanyinye. so, jom layan....




tang part ni aku minat,

I'm so sorry but I love you da geojitmal
Iya mollasseo ijeya arasseo nega piryohae
I'm so sorry but I love you nalkaroun mal
Hwatgime nado moreuge neol tteonabonaetjiman
I'm so sorry but I love you da geojitmal
I'm so sorry (I'm sorry)
But I love you (I love you more more)
I'm so sorry but I love you nareul tteona
Cheoncheonhi ijeojullae
Naega apahal su itge

tadak paham ka?

I'm so sorry but i love you. It was all lies .
I didn't know. Now i realized that i need you.
I'm so sorry but i love you. I gave you scars.
I should have never let you go to waste.
I'm so sorry but i love you. It was all lies
I'm so sorry ( i'm sorry ) but i love you ( I love you more more )
I'm so sorry but i love you .
Can you leave me and forget me slowly ,so i can get hurt ?

tang dia nyanyi yang 'more more' tuuu yg best ^_^



sila like banyak2! www.tips-fb.com

2 comments :

~naddy~ said...

oooo, me as kipas ssh mati big bang mmg takleh tgk entry mcm ni,sure nk komen...hehe! lpas dgr lie, kna dgr day by day plak...:)

::fatihahanapi:: said...

teruslah menjadi kipas untuk dorang. tp memg best kn dorang nye perfomance.. nak wat cane sy minat lagu je. hehehe.. :)

Related Posts with Thumbnails