//

Sunday, February 20, 2011

Segmen : SAYA SEORANG BLOGGER YANG AKTIF !


segmen dari BA

dah lama tak join segmen mingguan BA. segmen ni simple je sebab tu aku nak join. hehe
berbalik kepada tajuk, yup memang aku aktif as a blogger walopun entry aku takde la 4,5 entry sehari. aku aktif jadi stalker belog2 orang je. aku prefer jadi silent reader termasuk belog abang ben. hehe..
sila like banyak2! www.tips-fb.com

4 comments :

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen Saya Seorang Blogger Yang Aktif dtg dr blog abg ben;D

blog apisv2

anizsDANbintang... said...

keep blogging dear =)

Dda Ly said...

dtg dari segmen yg same..:)

jemput ke rumah,
http://laydie-dda.blogspot.com

keep in touch ye♥♥

::fatihahanapi:: said...

thanks guys for ur visiting. :)

Related Posts with Thumbnails