//

Friday, December 17, 2010

.:keterujaan 2010:.

All Praise and Thanks be to Allah
Alhamdulillah hillathee ah yana ba'da ma ama tana wa ilayhi nushoor

bapak segala bapak aku sayang gambar ni au..bukan senang au nak cam kat dalam gambar ni.sume ade..abang eg ade..abang leng..lengkap 1 family..diorang da balek mesia taun ni..da tak tinggal jauh2..dulu tiap kali raya mesti tak cukop 2 orang..kalo raye tiap2 taun 4 orang terkontang kanteng! aku, umi, abah dan mok iti je..aku tengok ko, ko tengok aku balek..rimass2..tehee..

skang sume ade tambah 1 extrabonus taun 2010..dapat kak ipar cun agi..2011 aku bakal rampas beby cumel..[plan jaat jangan kasi taw orang yep yep..sshhhh!]

dan askar pencen yang kuat dengkur n tentot tu bakalan meninggalkan tebiat yg super ngetop tu taun depan..takot lekat badi tu kat beby..keh3..aku tamau "like grandpa like grandchild" jadi kenyataan..hahaha..!

tabik la ko bang! da nak jadi papa ek..aku jugak yang ntah bila nak naek taraf jadi mama cun dan hott ni! ase cam jeles je..sepatotnye tak perlu dinyatakan ayat ni sebab..sebab tak dek kene mengena ngan cite abang pongos aku ni..ahaha..k k..cite tadik katne ye..pokes pokes..ok cite abang pongos aku merangkap bakal papa tadik..

kalo 'adek kakok abe abe semak kotobaghu' nuh perasan la abang pongos aku ni pemes kat kb suatu masa dulu..takde dulu sangat sebabnye...

iklan kat board stesen bas kb ni baru je tukar awal tahun ni kot..aku pon tak pasti..ehehe..mase aku balek raye pose ritu da lesap da..-_-..nampak kan terpampang muka dia kat situ..yang anak panah merah saga tu..buat menyemak pon ade..langsung tak ley nak cover muke pongosnye itu..ish ish..sewaktu abang aku bercinta ngan dip syariah dia..skang menabur jasa balek..baiknye budi ko bang..

k la da banyak aku puji abang sulong aku..ahahaa..jarang2 buat..-_-..tapi yang pasti kerusi makan kat umah akan slow2 pelanggan kurang..last2 ade 2 insan bercinta yang jadi pelanggan setia. setiap malam buat candle light dinner kat meja makan..romantis bangat..!
eheheh..kecian..



sila like banyak2! www.tips-fb.com

4 comments :

sayang said...

happy family :)

::fatihahanapi:: said...

^_^ thanks babe!

Zulfahmi Abidin said...

hahaha.muke aku pon penah termasuk kat banner tapi aku tak mengaku itu aku.nice happy family bytheway.^_^

Terkini: Aku janji tak merempit lagi | Aku ingat kau je sengal. Aku pon sengal jugak | Lepak makmak CSI

::fatihahanapi:: said...

mesti muke ko buruk an dalam 2?hehe2..gurau je.. ^_^

Related Posts with Thumbnails