//

Tuesday, October 19, 2010

quick update!


da stat study week.. ini bermakna exam da dekat.. jiwa makin kaco.. stress!
so, bak kata abang amin idris stress perlu dlm hidup..kalo xde stress n seangkatannye hidup xde cabaran bro,boring! 
so, urus la stress dengan bijak..jngn menjerit x tentu hala dalam bilik..memekik sowang2..giler ke hape..
kita kan ade  Dia..mintak la tolong ngan Dia..okaii...
thanks yaa abg amin coz sudi dtg bagi motivasi kat dak2 stress cam aku..he3
untuk x menyesal di kemudian hari lebey baik aku fokus untuk exam yg tinggal bape hari lagi..masih sempat nak kejar matlamatkan..untuk segala benda yg x mendatang kan faedah buat sementara waktu stop dulu..paham2 je ler..kalo aku terus terang kan marah blogger lain..ngeh3..soe ea brader sista..so,ni la post terakhir sampai la pertengahan bulan 11 nanti..baru ade entry baru...hu3..sori mori dearie...
doakan  aku mase hari perjuangan nanti..doa korang semangat aku taw!kita sama2 berdoa untuk kejayaan masing2...
gambatte!caiyyok!fighting!
sila like banyak2! www.tips-fb.com

3 comments :

Black_roses92 said...

aja aja fighting! ;) smoga berjaya..ye. stress pun kadang2 best.. kalau tak stress, mesti kita xlayan something tu...

::fatihahanapi:: said...

thanks black_roses..err..somting pe yep...

g0m0k9enDek said...

study2.. heheh.. jgn banyak main!

Related Posts with Thumbnails