//

Tuesday, October 5, 2010

cabaran 10. 10. 10

angka yg menarik!pasti tertarik kau memang da bomb! tapi ada ape ye tarikh ni? tengok tarikh 10 hb 10 2010..kompem ramai yg booking tarikh ni nak buat event. kebanyakan majlis kawen la kan. bajet cam artis..hehehe.tapi hero malaya abang kacak kita, syed muzaffar pon akan berkahwin pada tarikh tersebut.kalau yg masih blur2 hero kesayangan dorang nak kahwin tu boleh baCa info kat sini.klik di sini. semuanya benar - benar belaka. bukan setakat gossip murahan.

nak cerita event yg grand habis ni. pasal cabaran 10. 10. 10. jom silat cekak hanafi malaysia. seluruh pelosok benua hutan,parit, gunung, bukit semua yg ada ilmu silat kat malaysia ni berkumpul pada hari tersebut. live di dataran merdeka kuala lumpur. nak tahu lebih lanjut, rajin - rajin la bukak blog ini ye.buat ape yg patot.

orang ramai pon di jemput hadir ye. nak datang tu pastikan datang awl - awal elak kesesakan nanti. kompem muka masuk tv ni. aku sebagai ahli silat cekak memang kompem la join. sekarang tengah berlatih demo untuk persediaan 10 hb 10 nanti. tinggal kurang daripada seminggu je lagi. jom kita sahut cabaran kumpul 10,000 orang pesilat silat cekak hanafi malaysia.kita sahut seruan guru utama kita YM Tuan Guru Md Radzi Hj Hanafi. ayuh kita gegarkan dataran merdeka dan malaysia dengan 1 suara!



sila like banyak2! www.tips-fb.com

4 comments :

d_LA said...

wahhhh..cam ari silat sedunia la kumpul ramai2..bestnye..tp i reti taekwondo jer, x reti silat2 ni..pepun, samat bersilat la yer..nt lady_dyla skodeng muke cik teha kite ni yer kalo2 encek camera pokes :)

::fatihahanapi:: said...

hahaha..orait..thanks d_la.ni kena buat betol2 n siyes ni..kalo x buat malu je masuk tv.ehek3!

~ZuRiSa~ said...

yeah,mari same2 kita meriahkan.^_^

Roxy zai said...

waaa...i silat gayong..tp dah mcm x aktif daaa..huuu~

Related Posts with Thumbnails