//

Friday, October 8, 2010

saya jawab tag dari suniza!

maaf ye cik suniza kita coz baru nak jawab tag dari kamu dari 4 okt agi..hehee..tq sooo much dear..giler excited nak jawab ni..tp x taw nak tulis pe..lyan je ler pe2 pon..

Apa benda paling penting dalam hidup korang?
semestinya parent, family,suami dan anak2..ngeh3..^_*V

Benda terakhir yang korang beli guna duit korang?
errr...ape2 benda pon bloleh la kan2..??baru je bli bihun tomyam semalam..owh ye last shoping ri tu aku baru je bli n topap miyami aku yg da kehabisan..heee..

Di manakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?
aku serahkan kat fiance aku je..tp dia bilang mau buat di hotel 5 bintang..nak jemput sume vvip yg hott..+ yg dipertua agung n pm skali..bio jd weding of da year..hek3..akuj ikot je..tema lak opcoz pink putih..haa..kali ni dia pulak kene ikot cakap aku...suka ke tak lantak la..

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
korang rase?haah betol la tu ape yg korang rase...

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
err...jap2..cinta sang kekasih hanyalah sementara..mencintai sang suami itu pahala..dan mencintai Allah itu hakiki...btol x?? aku ni berbakat juge bermadah ye..hek3

Di mana korang selalu jumpa kekasih korang?
kat umah je..

Novel/buku/majalah terakhir yang dibeli?
dah lama dah x beli majalah n novel baru...kecik2 dulu memang selalu bli remaja...sekarang majalah mahal siot kot..nak bace pinjam je ngan sape2..hak3..sekarang aku *suka sangat2* bli buku2 study yg harganya kurang n lebih *seratus je*.

Apakah nama penuh korang?
nape nak mintak name aku?mintak name anak tak boleh?he3..

Antara mak dan ayah,mane korang lebih mesra?
err..2-2 tak..sape 2?aku juz sayang n rindu nak peluk cium ummi n abah aku je...^_^V

Namakan orang yang betul-betul korang nak jumpa dalam hidup korang?
nak jumpa rasulullah saw..rindu sgt nak tengok wajahnye..

Adakah korang basuh baju korang sendiri?
eee....takler...iyyuu..i ade org gaji dari seberang taw..name dia miss washy machy..he.he.he

Dimanakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?
aku nak jadi penghuni syurga..nak sangat p sane..hu3..insaAllah..

Pilih salah satu, peluk atau cium?
3-3 aku pilih

Beritahu 3 benda tentang orang yang tag
-beliau sangat sweet coz suke senyum
-sowg yg kidal..mcm sy juge..
-mukenye cam muke nurul elfira loy..ala..yg belakon cite syurgamu ramadan la..x caye?oh pliz aku tak tipu...

5 benda yang paling disayangi dalam hidup
family,suami n anak2(t'masuk juge benda ye..)
hp
lappy
duet
make-up


5 lagu yang paling suka dan selalu dengar.
oh no terlebih 4..xpe if dalam exm buat backup answer..he3
1-maher zain-open your eyes
2-gotta be somebody-nickelback
3-destiny-lee sung wook(yoo hee the witch ost)
4-so in love-kim jung woon(love story in harvard ost)
5-sarang handa myun-sad sonata(kwong sang woo)
6-run-leona lewis
7-sampai disini-d'masiv
8-akan ku jumpa-azfar
9-teardrops on my guitar-taylor swift

Bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas?
lorr..kat badge fb aku ade tu haa..sediri maw tengok ler..mase bufday aku sambut kat bilik je. n dengan sengalnye kawan2 aku tabur bedak kat atas kepala.cam mak nenek mase 2..hek3

5 rakan blogger yang korang nk tag:
err..kalo aku malas nak tag cane?nak marah aku ke?ke nak pukul?ehehe..tak takot nor...so,sesape yg berkunjung kat blog cik teha ni secara auto nye kamu di tag..haha.. padan muka!
sila like banyak2! www.tips-fb.com

2 comments :

IN said...

konpius..suami anak tu benda ea..huhu~

::fatihahanapi:: said...

yep..benda yg bernyawa kot...hak3..

Related Posts with Thumbnails