//

Tuesday, April 5, 2011

nak update cerita basi gak. sila jangan kesah T__T

aku tak ingat dah bila kita - kita lepak sama. itu le malas sangat nak update terus. tapi ni hari minggu la. depa - depa da plan nak p main boling kat ts. katanya nak release tension sebab wajadiri kat melaka terpaksa tolak. tak boleh join. kalau ikutkan hati aku suka sangat program wajadiri, kalau boleh nak join agi. tapi nak buat camane event tu nak dekat2 exam. nak study agi mane sempat. turun latihan malam2, pulun habis2 pon tak berbaloi sebab pelajaran terabai. so, semua dok tension maka depa buat plan p main boling. aku polow je. dah le latihan tak turun. tapi p main boling boleh plak kan. T_T..


p main archery kat sebelah boling sebab tunggu depa dak laki sampai lambat bebeno. kalau bab2 archery ni aku eksaited dorh bio la tak teror pon.tapi sonok yo..fokus tu fokus. lawak toi sorang2 main. yang pernah main cam aku ok la kan..tau nak target kat mane, walopun tak sharp langsung kenanya dan selalu je kuar tapi tak de la p masuk line orang punye..haha..lawak gile..dok cari tang mane kene openye masuk orang sebelah punye.. haha.. kak nani, lain kali improve agi,ok..wahaha..

hmm.. 3 batang sesat..huhu..area kuning takde plak nak masuk..tapi kalau tengok betul2 ade sipi je nak masuk kuning..haha..aku peduli hapa sebab aku bukan teror pon..tapi tak tersasar kat orang lain punye norhh...hmm kene up agi n agi ni..


lepas main archery depa ni lawan snooker plak. aku yang tak tau ape2 sal snooker dah boleh tau dah sebab depa baik hati ajar kitorang. cara pegang batang kayu tu camane..jari nak letak mane..eleh kacang la der... :p

depa dak laki dok lawan snooker plak.. masing2 tunjuk skil yang tak bape nak teror tu..hehee

la bapa mithali openye sorang2. depa ni dok praktis dukung baby dah sebab sorang2 tak lama lagi nak beranak pinak..mase ni depa dok lawan boling. gambar banyak tapi eden malas nak uplod la. korang berimiginasi la sediri ye.

lepaih main boling, sume orang perot da bunyi. lebih2 aku. dari kuar hostel sampai habis main 1 makanan pon tak menggelongsor turun dari esofagus ke perut. lantas semua gerabak bergerak ke chicken rice shop memandang itu le kedai yang terdekat. tengok betapa panjangnye meja diatur.hehee.

leaps makanan yang dioder sampai, sume makan dengan lahap tapi sangat sopan, sume senyap. tak dok bunyi pon. haha. lapo sungguh !

camni la bila dapat makan free. sampai licin pinggan mangkuk dilahap. sampai makanan kitorang yang gegurls tak habis ni pon sume dorang tolong licinkan..baggoihh! orang kata sape2 yang habiskan makanan terakhir dapat isteri/suami soleh..hehee..betol ke ea ? aminn..



ni la kitorang punye club. not clubbing yo. club silat kolej kitorang. mase event 10 hb 10 2010 ari tu.. kalau rajin sila - sila la cari kat entry dulu2. aku ade update sal event ni. sori la yo sebab malas nak link kat sini.

thanks for reading this entry ^_^


sila like banyak2! www.tips-fb.com

4 comments :

HazHand said...

pergh!! gile la!! nmpak cm best gile kot!! grrr

::fatihahanapi:: said...

ape yang gile ? ape yg best ? grrrr :)

Ayu said...

yeaa....im here and follow ur blog..nice blog..

::fatihahanapi:: said...

@ayu : tq lalink :)

Related Posts with Thumbnails