//

Monday, April 4, 2011

entry khas untuk ABPH 2010.

update laju - laju sebab nak sambung study. letih aku gelak tadi. asal la usop tetiba muncul ngan weelcha dia.. sampai tak leh bukak kad sebab tangan dok menari - nari. sumpah aku gelak. dan tahniah shaheizy sam. i lapp uuuu... comel tol gimik anak sama ibu kat pentas tu ye..

aku rasalah abp kali ni terbaik dari tahun lepas. yang tak tahan musuh ketat tizQi menang. hahaha. da rezeki engko tahun ni kan fasha. no komen la sal engko malas den nak layan..

kesian bunkface. korang kalah ea. kantoi muka sam takleh control sebab kalah ngan 6sense kan..haha.. aku tompang sedih. dulu aku minat gile2 r dengan band ni. tapi sekarang dan makin kurang minat. itu le nama da cukup gah dah, memang cukup kuat tapi asal la la sam ni gatal tubuh band azenders tu. buat ape ? aku tau la engko suara sedap sebab tu engko konfiden giler nak tubuh band baru. aku bukan nak kondem azenders tu. aku suka kot ngan lagu2 alezander..tapi tak kesian ke kat paan, youk.. band baru nak kukuh. nanti 2 - 2 band meletop ang jugak yang letih sam. tapi pepepon korang tetap rock ! taun depan menang la tu.haha. terubat sedih sam bile awek dia naik pentas. comel la awek ang sam, aku jeles..hahaa


si camcul ni 1.. kantoi gak buat muke seposen sebab kalah ngan shaheizy sam.. naseb baik sedar kamera dok hala kat dia.. muke sebijik macam bapak.hahaa.

ok ade ape2 agi aku tertinggal ? hmm.. aku bagai tak ubah mengulang apa yang berlaku tadi. sori guys aku eksaited sebab hilang tensen aku dok study medical nutritial therapy..banyak sangat kena buat management diet. huhu..k adios..



ololo kiutnye..hehehe..nak naik kereta baru la ngan dia..wahaha..





sila like banyak2! www.tips-fb.com

2 comments :

kodok said...

hahah. comel dieeeee.. ;p

::fatihahanapi:: said...

memg comel pon... ;)

Related Posts with Thumbnails