//

Saturday, August 7, 2010

kaMi GeNeraSi hebat! AnDa baGaiMaNa?---->part 2

perhatian : ini bukan iklan produk brand's.. sebarang persamaan amatla d kesali...sekian....
entry sebelomnye da selesai
..ni teha nak cerita yang sebelah malamnye plak..kami memang rush la gak memandangkan da kol 6 kami sampai kat rumah penginapan uum..nak pergi dinner dalam kol 8..ffuhh...memang tak sempat rehat pon..d sebabkan excited tak habi2 ag, penat memang tak terasa pon...lebih2 agi perut pon da lapar giler...memang best sangat2 dinner malam tu..cam buat open house raya lak..semua pakai baju tradisi melayu..lelaki lengkap berbaju melayu n perempuan lak pakai baju kurung..memang kalerful habis kat dalam dewan..setelah tok guru kitorang datang, masing2 sibuk mengisi perut..lauk pauk nye pon codap2 je...he3..leh tahan..

dorang ni bajet artis daa...juz to show dewan wawasan kubang pasu ok...

meja masih kemas dan tersusun....
before d makan: emmm...ni taksabar nak membaham habis2 an..yummy3!!
lepas makan: lauk sume licin..tinggal kuah n sisa sayur je..
omg!!meja bersepah2 korang ea..ish3


::kami makan dengan lahap sekali::




::sesi berposing kat luar dewan::


hang tuah n hang jebat celup sedang memulakan aksi sengal!!

kontinjen ukmkl...wow!!

wahh3..dorang...grup lelaki2 "macho"..ha3.

majlis tamat dalam kul 11 lebih...kepenatan jelas terasa..mengantuk giler2..semua senyap je..rupa2nye membuta dalam perjalanan balik...sampi bilik je terus cari katil...


--------->proceed to part 3
part 1
sila like banyak2! www.tips-fb.com

4 comments :

Ismail Noh said...

ni ahli silat ke ni? :D

::fatihahanapi:: said...

yup3..he3

maisyah said...

Salam..
hai, aktif silat eh..teringat zaman study dulu juga. samala silat cekak hanafi..lepas U mau sambung lagi tapi masa tak mengizinkan terpaksa balik kampung dan bekerja sambilan untuk tampung keluarga..rindunya dengan kawan2 silat dan tok guru kami tuh..uhuhkk

::fatihahanapi:: said...

masuk u baru aktif..tp kitorang tak tamat ag..hu3..
nanti ,leh sambung lg ye cik maisyah..

Related Posts with Thumbnails