//

Thursday, March 31, 2011

asignment officially off today..

yaa.. memang patot la kan i buat entry ni just nak celebrate how happy i am, sebab semua da settle hari ni. maksudnya kerja - kerja yang bertimbun dari hari selepas pesta makanan hari itu da setel semua hari ni. semua seminar MNT da selamat diseminarkan kepada ke 4 - 4 lecturers. tengok 1 subjek da 4 asignmen.



oh lupa nak ucap terima kasih banyak - banyak dekat my sista sebab sudi jadi client saya untuk projek praktikal kaunseling. seronok tau dapat jadi kaunselor olok - olok sebab maen hentam je nasihat orang. walhal diri sendiri pon tunggang langgang. sis, da bacakan skrip yang i emel tu. see, terer kan i karang panjang - panjang and merapu sana sini. lantak la janji siap kan kan.



satu agi baru terlintas, i dapat durian runtuh dari hasil jualan hari tu. dapat la profit RM26 sorang. ala grup i dalam 11 orang. kalau i sorang misti da dapat beratus - ratus kan.. hehee.. tak kisah la rezeki i terima je tanpa banyak soal.


itu je nak cakap. tak ada idea sebenarnya. fikiran bercelaru sebab exam da makin menghampiri. cuak la sebab bertimbun notes tak di conteng lagi. tolong doakan kita untuk exam nanti ye ye. kite takot sangat - sangat.

thanks for reading this entry ^_^

notes: asal buang tebiat guna ai ? geli r.. geli geli.. eeuuuw..


sila like banyak2! www.tips-fb.com

2 comments :

atiqa aris said...

wah x sempot pulak wat assigment berlambak2.huu

::fatihahanapi:: said...

semput gak la..huhu

Related Posts with Thumbnails