//

Sunday, October 16, 2011

berselisih dengan Aaron Aziz, ' eh macam kenal ! '

semalam, hari sabtu wa ade klas. sob sob..hmm weekend sabtu pon ade klas jugak..so lepas kelas nak g lepak2 dekat halal fiesta (halfest) 2011 yang berlangsung dekat pwtc. so, malam sabtu tu aku pulun habis2 buat asignment n lab repot.alhamdulillah setel walopun wifi bengong sekali.berbekal iman dan kesabaran yang tinggi bole jugak aku siapkan dan sangat teruja nak p fiesta tuhh.. yelah ari sabtu artis jemputan datang. lain tak bukan hero nora elena, shiela majid & jaafar on. teruja doh!


kami berlima. tapi berpecah2. aku date dengan mar. bila masa 5 sekawan bertembung dalam ribuan manusia, maka terjadilah adegan bergambar bersama - sama.


niat utama dan target adalah nak merasa semua tester makanan yang ada sampai kenyang. aleh2 duit terbang sebab shopping banyak barang. takpe 3 in 1. dapat makan sampai kenyang + shopping + jumpa aaron.

view dari tingkat atas. gile ah nak pergi serbu kat bawah tuh..mati tak bernafas aku..masa ni tengah tunggu aaron masuk. ramai gile ! ohoho siyes lelaki2 macho pon teruja n berebut2 nak amek gambar aaron dari dekat.

dengan kuasa zoomes, aku dapat amek gambar aaron yang kiut miut lambai tangan kat fanclub dia dari tingkat atas. siyes dia sangat macho dan body tough gile.


aaron disuruh parut kelapa. ore klate panggil paghut nyo guno koghe..haha
bila ditanya apa yang dia pandai masak, dia ckp goreng telur, masak megy je..
last2 chef tu yang tolong dia buat kari, dia dah menggelabah sebab tak pandai buat.
haha tengok dia kacau kari dalam periuk je la. bajet pandai masak!

masa ni dah turun bawah. menyambung mencari makanan yang boleh dimakan. siyes aku lahap banyak gak r kat booth dimsum dumpling. tester dorang seketul2..besar gile.kenyang.pastu aku lahap meggy 3 cawan kecik tuh..belinye idok!
pic atas tu aaron teruja dapat hadiah dari fan dia.sonok lettu!

tak sabar2 nak bukak !

ntah sape yang kol. kekasih gelap kot.haha. gambar candid pon stil macho!

aku suke gambar ni. kira berjaya ah angkat kamera tinggi2 n snap dia dicelah2 ribuan fan dia.
bersungguh gile! bahahaa


::alkisah mase nak balik::
ondway nak cari jalan kuar dari pwtc tuh, berselisih dengan Aaron Aziz. hoho.. mase tu dekat selekoh. dont know la y dia masuk semula ditemani staf2 halfest as bodygurds sedangkan dia dah nak balik dan menuju ke kereta. so kat simpang belok tu, aku just jalan tetiba aku tertoleh kat Aaron, dengan selambanya dan spontan aku cakap "eh macam kenal" (sambil jari telunjuk tunjuk tepat kearah dia). waktu tu bebetol depan dia dan terstop dan sepi sejenak untuk seketika. dia jes senyum manja kat aku sambil meneruskan perjalanan dia. mesti dalam hati dia, dia bermonolog macam ni "gile budak pompuan ni x nak amek gambar dengan aku ke?"


n lepas tu baru tersedar dari mimpi indah. aku dan mar(partner aku) masing2 pandang. eh asal kite tak mintak nak amek gambar ngan dia ah? dah mase tu tak de orang.. dah la si mar tu sah2 memang pandang dari jauh dan sedar dari awal yang mamat tu aaron aziz. aku plak baru terperasan bila betol2 selisih sebelah menyebelah dengan aku. ohohoho aaron2..



sila like banyak2! www.tips-fb.com

3 comments :

misz moja said...

syioknyew kamu..sayew pon nak aeron jugak!!

Billa.Bel said...

jeles. nk jmp aoron gak ! :D

::fatihahanapi:: said...

moja: kaba siket aaronmu doh ado bini..


kakbel: hehee udah2 le jeles :p

Related Posts with Thumbnails