//

Monday, October 10, 2011

menu yang sangat cute !


jeng jeng jeng



OnyOnyOnyO cute le....
khas untuk pediatrik


ni la resepi kami
cam nak letak resepi je n share kat korang..
sebab resepi kami sihat2..
sebab kes budak ni dia tak sihat n overweight..
nanti la next entry nak bagi jugak..
doremon tu my partner yang buat.
C.O.M.E.L sungguh le!


hari yang sangat menjimatkan sebab aku makan semahu-mahunya.hehe
our lunch yang sangat cool!
semua grup masak makanan yang sangat lazat n kreatif.
kreatif sebab berjaya memodifykan resepi asal ke lebih sihat..


k esok extra nervous..
wuwuwu kena masak makanan india..
watdehe..
takot do...
amma appa tolonggggg!

sila like banyak2! www.tips-fb.com

2 comments :

ghostwriter said...

share ar resepi..! leh i cuba...hoho

::fatihahanapi:: said...

dah share pon resepinye. sila la cari...hehehe

Related Posts with Thumbnails