//

Monday, March 7, 2011

saya sayang kakak saya !!



lantas tanpa sedar saya terbuat entry ni tanpa banyak fikir. yap saya pasti hati saya tetiba teringat satu2 kakak saya kat dunia ni. saya rindu kat dia. da 3 bulan lebih tak jumpa. last bersama time dia ngan family hantar saya ke kolompo tahun baru itu hari. lamakan.....?-__-


tatau nape bila rindu camni lah. air mata asyik menitis je. leceh betol ! tak bleh kontrol lak tu. even kat depan orang ramai @ kawan2, bila rindu kat umi abah menggamit hati memang air mata laju je kuar. leceh tau sebab orang tengok. -__-


ala kat rumah even no reason asyik gadoh je. bila dok jauh asik teringat plak. pastu kakak saya ada cara dia nak pujuk saya. dia akan buat kuih donat feveret saya banyak2. dia tau saya tak suka manis so dia takkan gaul donat tu dengan gula. camtu gak ngan saya. saya goreng cucur panas2. n kasi angkat kat dia semangkuk baru hati dia sejuk. rindunye nak gaduh.-__-


saya ase rindu sangat2. yela tak lama agi kitorang tak macam dulu dah. gadoh baik gadoh lagi. tinggal saya sorang2 kat umah. dia dah ikut hubby dia tinggal tempat lain. sedih kan.... -__-
k la saya sedih.. dah tak boleh nak tulis agi. mood down agi.......................................-__-

sila like banyak2! www.tips-fb.com

4 comments :

Anonymous said...

hi, ade tagged x?

::fatihahanapi:: said...

mysocial network only for anybody exclude mr anon..sori....

aiman said...

adek beradik.. gaduh pg.. 5 minit baik balik..

Anonymous said...

mengapa tidak:)

Related Posts with Thumbnails