//

Wednesday, March 2, 2011

tak sabo awok nak dinner !

salam rabbi-'ul awwal. entry pertama untuk bulan mac. ari ni 2 hari bulan. esok lusa tulat dah 5 haribulan. cuak plus neves. 5 haribulan saya kena pergi dinner kolej saya. tak sabar2 bukan bermakna teruja nak pegi tapi tak sabar2 nak lepas dinner tu. naik nyampah plak sebab kepala serabut dok layan kerenah orang yang macam2 ragam.

nak pegi tapi malas bayar.

time distribute borang sombong tak pandang sebelah mata hatta pon. tapi bila dah kutip borang tu mula terhegeh2 nak minta tolong masuk nama. geram2 !

dah kompem nak pegi tapi bila da siap key in nama gattai tak nak p plak. adeh 2 keje den.

yang ni lagi bengang. hantak mesej suh hantak borang balik, wat dek je. macam aku mesej ngan orang yang dah arwah. huh!

yang ni sabo jele.. korang ingat aku ni tukang hamba ke ape. yang engko tu naik taraf lantik diri sendiri jadi vvip tu asal ? ade ke patot aku naik turun tangga 2,3,4 kali semata2 nak amek borang ? p ketuk bilik sorang2. ade yang bukak pintu (timekaseh) ade yang tak nak bukak (kejam !) masa bukak kaunter suh hantar borang kat bawah malas nak turun. takde kesedaran sivik langsung.

yang ko ni fatihah hanapi ! :

ye2 saya....

sape suh hang jadi exco ttk ? tu la genya sangat. padan muka !

huhuhuh -__-

note : nyesal. kalo tak misti weekend ni aku dah dapat balik umah. dah la kelas takde ari isnin.. uwa!! nak balik umah !

kak limah boleh tolong kita nak balik umah tak ?



sila like banyak2! www.tips-fb.com

2 comments :

Encik Blogger said...

nak ikot... dah sign buku melawat. ole2 ade tak.. hehehe

atiqa aris said...

kesian nye,mcm kene buli pulak.

Related Posts with Thumbnails